Γονιδιακή Επεξεργασία Μπορεί Να Τελειώσει Την Ασθένεια Και Την Καταπολέμηση Της Παγκόσμιας Πείνας

????? ????? ???? ???????????? ??????????

Ένα σφυρί και τα καρφιά φυστικοβούτυρο και ζελέ * η Λόρελ και Χάρντι. Πρόσφατα, έχει υπάρξει μια αυξανόμενη έλλειψη νοσηλευτών σε όλη τη χώρα.

Πολλοί αναμένουν αυτό το έλλειμμα να αυξάνεται πλησιάζοντας χρόνια, όπως baby boomers παλαιότερα και ως εκ τούτου η ζήτηση για υγειονομική περίθαλψη αυξάνεται. Άλλοι λόγοι για μια νοσοκόμα έλλειψη ενσωματώνουν: ελάχιστο εύρος των ανοιγμάτων σε νοσηλευτικές σχολές, άνοδος στο ποσό των νοσηλευτών που συνταξιοδοτούνται, και πολλές νοσοκόμες αφήνοντας τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Η τζάνετ Pfeiffer είναι μια νοσοκόμα που έχει αντιμετωπιστεί και να ερευνηθεί αιμορροΐδες και διαταραχών που σχετίζονται με πάνω από 25 χρόνια.

Για 14 χρόνια, η Τζάνετ εργαστεί για μια κορυφαία Αυστραλιανή χειρουργός παχέος εντέρου, βοηθώντας τον σε χειρουργική επέμβαση και μετεγχειρητική φροντίδα. Εργάστηκε στην κλινική του, λαμβάνοντας πάνω από 10.000 ασθενών ιστορικά, διάστημα κατά το οποίο ήταν σε θέση να συσχετίσει ακριβώς τι προκάλεσε και τι εξαλειφθεί αιμορροΐδες σε ασθενείς της.

2) Μετά τη Φλεγμονώδη Υπέρχρωση (PIH) - είναι απολύτως φυσιολογικό για τους άνδρες να έχουν κάποια απόκλιση από το χρώμα του δέρματος.

Ωστόσο, αν κάποιος παρατηρήσει ότι το δέρμα έχει σκοτείνιασε ξαφνικά ή μέσα σε ένα σύντομο διάστημα του χρόνου, είναι κατανοητό ότι μπορεί να ανησυχούν. Τις περισσότερες φορές είναι μόνο μετα-φλεγμονώδη υπέρχρωση, η οποία είναι απλά μια υπερπαραγωγή της μελανίνης, του σώματος, του δέρματος χρωστικών ουσιών maker.

Το δέρμα μπορεί να εμφανίζεται σε μια ευρεία ποικιλία των χρωμάτων, όπως μπλε, γκρι ή σκούρο καφέ.

DeepMind έχει αναπτύξει με επιτυχία ένα σύστημα που μπορεί να αναλύσει σαρώσεις και να spot τα συμπτώματα της απειλητικές για την όραση παθήσεις των ματιών. Σήμερα, το AI τμήμα που ανήκει από την Google που είναι η μητρική εταιρεία Αλφάβητο - που δημοσιεύθηκε "τα πρώτα αποτελέσματα της" έρευνας με το ηνωμένο βασίλειο είναι Moorfields Eye Hospital δείχνουν ότι η εταιρεία είναι οι αλγόριθμοι μπορεί να εξετάσει γρήγορα οπτική τομογραφία συνοχής (OCT) σαρώνει και να κάνει διαγνώσεις με την ίδια ακρίβεια όπως και τα ανθρώπινα τους κλινικούς ιατρούς. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να δείξει τη λειτουργία, επιτρέποντας στους επαγγελματίες της φροντίδας των ματιών για να ελέγχει την τελική αξιολόγηση.

Την επόμενη, ο Baldwin ομάδα ήθελα να ξέρω αν τα 3.000 ή έτσι, τα γονίδια μπορεί να βοηθήσει να αποκαλύψει τα αποτελέσματα της πρόσφατα ανακαλύφθηκε περίπου 100 άλλα γονίδια που συνδέονται με τον κίνδυνο της στεφανιαίας νόσου. Απροσδόκητα, αυτά τα υψηλού κινδύνου για αγγειακά λεία μυϊκά κύτταρα αλλάξει με την πάροδο του περισσότερο από το ένα τρίτο των γονιδίων (38 γονίδια), γεγονός που υποδηλώνει ότι η 9p21.3 haplotype αλληλεπιδρά με το γονίδιο του δικτύου, κατά κάποιο τρόπο, ή ακόμα και να ελέγξει αυτό το γενετικό δίκτυο.