Η Νόσος του Huntington Διαχείριση Και Επεξεργασία

Η Νόσος του Huntington Διαχείριση Και Επεξεργασία

Η μόνη πραγματική θεραπεία για τη νόσο του θυρεοειδούς, είτε υποθυρεοειδισμό, υπερθυρεοειδισμό ή οποιαδήποτε άλλη πάθηση του θυρεοειδούς αδένα, τον καθαρισμό του συστήματος και την υιοθέτηση μιας ορθολογικής διατροφής στη συνέχεια, σε συνδυασμό με επαρκή ξεκούραση και χαλάρωση. Ο καταρράκτης είναι η πρώτη αιτία τύφλωσης σε όλο τον κόσμο, που πλήττει περίπου το 42% του παγκόσμιου πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 22 εκατομμύρια Αμερικανοί. Η νόσος, η οποία προκαλεί θολό επιδιορθώνει για να διαμορφώσει το μάτι είναι συνήθως το σαφή φακό, μπορεί να απαιτήσει χειρουργική επέμβαση, εάν δεν θεραπευθεί αριστερά. Αυτό είναι γιατί η Google είναι DeepMind AI τμήμα έχει συνεργαστεί με τη ΒΡΕΤΑΝΙΚΉ Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) και Moorfields Eye Hospital για να εκπαιδεύσει ένα νευρωνικό δίκτυο που θα βοηθήσει τους γιατρούς να διαγνώσουν το πρώιμο στάδιο του καταρράκτη.

Θα πρέπει να τρώτε πολλές πρωτεΐνες για να κερδίσει το βάρος με ίσο αριθμό υδατανθράκων. Αυτό βοηθά στην απορρόφηση των πρωτεϊνών και των θερμίδων που τείνουν να διαρκούν λίγο στο σύστημά σας. Μόλις τελειώσεις το φαγητό σου να χαλαρώσουν. Δεν επιδίδονται σε σωματική δραστηριότητα, όπως μια απλή βόλτα ή βαριές εργασίες, όπως το φαγητό σας θα αφομοιωθεί πιο γρήγορα. Μην πίνετε νερό ή άλλα υγρά όταν τρώτε. Αυτό θα προσθέσει μόνο τα καύσιμα το γρήγορο μεταβολισμό και να κάψετε τις θερμίδες σας. Και τον ύπνο, ύπνο, ύπνο.

Όταν κοιμάσαι, ο μεταβολισμός επιβραδύνεται. Αυτό βοηθά να αποθηκεύει τα λίπη στο σώμα σας, βοηθώντας σας να κερδίσει το βάρος. Αποφύγετε τα βαριά ασκήσεις, όπως θα καίει το πολύτιμο θερμίδες στο σώμα σας. Ελέγξτε εάν η οικογένειά σας έχει ιστορικό με προβλήματα του θυρεοειδούς. Αν ναι, τότε μπορείτε να πάρετε τον εαυτό σας ελέγχεται για τον θυρεοειδή και να λύσει γρήγορα το μεταβολισμό πρόβλημα. Αν είναι μια γενετική πάθηση, τότε η γήρανση είναι η μόνη φυσική διαδικασία που θα βοηθήσει να επιβραδύνει το γρήγορο μεταβολισμό.

συμβουλές για την υγεία και την υγειονομική περίθαλψη

Αν και οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι η 9p21.3 haplotype σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο της νόσου, πώς αυτό συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα είναι ακόμα άγνωστη. Μία πρόκληση είναι ότι η ασθένεια αυτή κίνδυνο τον απλότυπο βρίσκεται μόνο στον άνθρωπο και έχει μια κακή ομοιότητα με γενωμικές περιοχές σε ποντίκια ή άλλα πειραματόζωα. Μια άλλη πρόκληση είναι ότι αυτή η γονιδιωματική περιοχή, που ονομάζεται 9p21.3 haplotype, στερείται πρωτεΐνης-κωδικοποίηση των γονιδίων με την παραδοσιακή έννοια, έτσι ώστε να είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι μπορεί να κάνει.

Σημαντικό πληθυσμό Bharia κοινότητα διαμένουν σε Patalkot κοιλάδα που υποστηρίζουν τη ζωή εγκαταστάσεις λείπει. Οι άνθρωποι εδώ εξαρτώνται από το φυτό πόρους για την επιβίωσή τους, συμπεριλαμβανομένων των ιθαγενών της θεραπείας για την υγειονομική περίθαλψη. Αυτή η θεραπεία βασίζεται σε φυτά.

Μυελού των οστών, μια ημι-υγρό των ιστών που βρίσκονται στο μυελό των οστών, είναι απαραίτητο στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, τα περισσότερα λευκά αιμοσφαίρια και τα αιμοπετάλια. Αυτή η διαδικασία είναι σημαντική για τη θεραπεία των διαταραχών του αίματος, όπως η οξεία λευχαιμία και άλλα κακοήθη διαταραχές του μυελού των οστών. Τα υγιή βλαστικά κύτταρα μπορεί να προέρχονται από το δότη, ή μπορεί να προέρχονται από το ίδιο σου το σώμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα βλαστικά κύτταρα μπορούν να συλλέγονται, ή καλλιεργούνται, πριν ξεκινήσετε τη χημειοθεραπεία ή θεραπεία με ακτινοβολία.

Αυτά τα υγιή κύτταρα, στη συνέχεια, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται σε μεταμοσχεύσεις.